Puistokujan kennel

Puistokujan kennelin toiminta-ajatuksena on kasvattaa sekalinjaisia labradorinnoutajia lemmikeiksi koteihin, joilla on hypo-, terapia-, metsästys- tai muun palvelus- tai harrastuskoiran tarve. Kasvatustyössä pyritään saavuttamaan rotumääritelmän mukaisia, terveitä ja käyttötarkoitukseensa soveltuvia koiria. Tavoitteena on kasvattaa hyväluontoisia, sosiaalisia ja erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tulevia koiria. 

Olen Katja Koski ja innokas koiraharrastaja, jonka elämään koirat ovat kuuluneet lapsesta asti. Kun perheemme lapset kasvoivat riittävän vanhoiksi, hankimme ensimmäiset omat koirat, kettuterrierit Vickyn vuonna 2007 ja Nanan vuonna 2008. Terrierit ovat olleet koko perheen lemmikkejä, ja Vicky on edelleen virkeässä ja energisessä kunnossa. Vuoden 2014 alussa perheeseen tuli opaskoirapentu Jimbo, jonka kasvatimme Opaskoirakoulun ohjeiden mukaisesti kaksivuotiaaksi asti. Jimbo toimi oppaana noin kahden ja puolen vuoden ajan, kunnes se 2018 loppukesästä jäi varhaiseläkkeelle ja meille asumaan. Jimbosta ja Opaskoirakoulun toiminnasta kehittyi innostus labradorinnoutajaan rotuna ja oman labradorin hankkimiseen.  

Olen suorittanut kennelliiton kasvattajan peruskurssin vuonna 2015 ja jatkokurssin 2016 sekä allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen.

Puistokujan kennelin ensimmäinen pentue syntyi heinäkuussa 2017. Pentueita on vuosittain yksi tai kaksi. Katso lisää kohdasta Pentuja.

 

Ystävällisin terveisin

Katja Koski