Puistokujan kennelin seuraava pentue 2021

Puistokujan kennelin seuraavat pentueet ovat suunnitteilla vuodelle 2021 ja maksimissaan kaksi pentuetta on tulossa. Jos pentueet syntyvät loppuvuodesta, saattaa mennä niin, että ne ovat luovutusikäisiä vasta vuoden 2022 alussa. 

Vuoden 2021 ensimmäisen pentueen vanhemmiksi on suunniteltu Hildaa (Puistokujan Brunhilda) ja Kessua (Wellspring Ursa Minor). Pennut ovat sekalinjaisia labbiksia ja tästä yhdistelmästä kaikista pennuista tulee mustia. Hildan geenitestien tulosten perusteella nämä pennut eivät tule sairastumaan geenitestattuihin sairauksiin, joista on luettelo alla HIldan tietojen kohdalla. Hildan juoksujen arvioitu alkamisaika on elo-lokakuussa. 

Hildan ja Kessun pentujen sukutaulu

Lisätietoa tämän pentueen vanhemmista alla. 

 

Toinen pentue ehkä Adalilla (Puistokujan Adalind) loppuvuodesta ja siitä tarkempia suunnitelmia on tulossa kesän 2021 jälkeen.

Ennen yhteydenottoasi toivon, että luet Pennun ostajalle -sivun.

Olen kiinnostunut kuulemaan millaista koiraa etsit, mihin tarpeeseen, miksi juuri sekalinjainen labradori on sinulle oikea koira ja millaiseen kotiin koira tulisi?

Sovin alustavista varauksista onnistuneen astutuksen jälkeen. En pidä yllä varausjonoa tällä hetkellä. Astutuksista tiedotan täällä kennelin nettisivuilla, facebookissa ja instagramissa. 

Lisätietoja Hildasta

Puistokujan Brunhilda, s. 4.11.2018

Lonkat, kyynärät - AA - 00

Silmät - ok (12/2019)

Geenitestit: EIC, DM, HNPK, CNM, SD2, OSD ja prcd-PRA all clear

perusterve koira, ei allergioita

Hilda on sekalinjainen labradori ja Janen (Brufinn Joyful Lady) pentu sen toisesta pentueesta. Hilda on rohkea, reipas, vauhdikas ja todella ihmisrakas koira, joka on aivan ihana kaveri sekä ihmisille että muille koirille. Hilda oppii nopeasti uudet asiat ja on aina reippaana menossa mukana. Isossa laumassa kasvaneena Hildasta on tullut melko rohkea ja vahva, eikä se todellakaan aio jäädä alakynteen. Mutta ei kuitenkaan ala räyhäämään, vaan on hyvin sovitteleva ja oppinut varmaan koiramaailman diplomaatin tapoja opas Jimbolta. Hildan kanssa harrastetaan vesipelastusta ja syksyllä 2020 on aloitettu pelastuskoiratreenit. 

Lisätietoja Kessusta

Wellspring Ursa Minor, s. 6.4.2013

omistaja: Markus Mildh

Lonkat BB
Kyynärät 00
Silmät Ok, kuvattu 9.12.2019

perusterve koira, ei allergioita

käytetään metsästykseen, noutavana, karkottavana ja verijälkikoirana

Kessu on metsästyslinjainen labradori, terveen ja vahvan itsetunnon omaava uros, joka toimii miellyttävästi käytännön metsällä. Rauhallinen ja helppo kotikoira. Tulee hyvin toimeen toisten koirien, myös urosten,  ja pienten lasten kanssa.