C-pentue

Janen (Brufinn Joyful Lady) ja Kodan (Loresho Firecracker) toinen pentue (kennelin C-pentue) syntyi 11.2.2020. Pennuista neljä on mustia narttuja ja yksi ruskea, uroksia on yksi ruskea ja yksi musta.

Pentueen sukutaulu

Puistokujan Calla

Puistokujan Caneli

Puistokujan Cesaria

Koda (Loresho Firecracker)

syntynyt 7.10.2013
Omistaja Maija Liljeroos

Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Silmät OK (kuvattu 13.5.2019)

EIC clear
PRA clear
HNPK kantaja
Ei kanna keltaista

NUO ERI NUK1
LTE: 190, laukausvarma, (tuomarin mukaan loistavan hermorakenteen omaava uros)

perusterve koira, ei allergioita

Koda on rauhallinen ja viisas uros. Koda on ollut loistavana esimerkkinä lauman nuoremmille koirille, eikä sitä saa hermostumaan lainkaan. Tästä koirasta voi todella käyttää nimensä mukaisesti nimitystä Nalle. Noutotaitoa löytyy ja koirasta oikein näkee miten rakastaa sitä.

Jane (Brufinn Joyful Lady)

syntynyt 15.2.2015

Lonkat AA
Kyynärät 00
Silmät ok, kuvattu 14.5.2018

Geenitestit: EIC, DM, HNPK, CNM, SD2, OSD ja prcd-PRA kaikki puhtaat

LTE: 159, laukauskokematon

perusterve koira, ei allergioita 

Luonteeltaan Jane on hyvin ihmisläheinen, energinen, reipas ja lempeä koira. Pitkät metsälenkit ja uiminen ovat parasta, mitä Jane tietää. Jane tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja tykkää kaikista ihmisistä valtavasti. Temperamentiltaan Jane on tasainen, eikä säiky ympärillä olevia kovia ääniä tai muutakaan menoa. Tämä on Janen kolmas pentue; Jane on ollut oikein hyvä ja huolehtiva emo kaikille pennuille. Synnytykset ovat aina menneet hyvin ja imetys onnistunut täysin. Janen yllämainittujen geenitestien perusteella pennut eivät tule sairastumaan testattuihin sairauksiin. 

Uusimmat kommentit

25.10 | 14:03

Hei Satu, Jimboa ja muita kennelin koiria voi tulla tapaamaan esimerkiksi Mustikkamaan koirapuistoon, jossa ulkoilemme usein. Lähetä vain sähköpostia kennelin osoitteeseen, niin voimme sopia ajan.

24.10 | 19:08

Hei . Saako teille koska tulla katsomaan koiria ! Ja mä haluaisin nähdä jimbon

12.06 | 19:47

Hei Leena, Janea on käytetty hypokoirana, joten sen riistaviettiä ei ole mitenkään vahvistettu. Jane ei juurikaan reagoi metsän eläimiin tai lintuihin, joita lenkeillä tulee vastaan.

11.06 | 14:32

Hei,Perheeseemme oltaisiin etsimässä ruskeaa labbikseksen urospentua. Olisimme kiinnostuneita tästä sinulle syntyvästä yhdistelmästä. Kysyisin onko tällä nartullasi riistaviettiä?

Jaa tämä sivu