D-pentue

Adalin (Puistokujan Adalind) ja Kessun (Wellspring Ursa Minor) pentue syntyi 26.3.2020.

Pentueesta kolme on narttuja ja neljä uroksia. Kaikki ovat väriltään mustia.

Pentueen sukutaulu

Puistokujan Dana

Puistokujan Demi

Kessu (Wellspring Ursa Minor)

syntynyt 6.4.2013
omistaja: Markus Mildh

Lonkat BB
Kyynärät 00
Silmät Ok, kuvattu 9.12.2019

perusterve koira, ei allergioita

käytetään metsästykseen, noutavana, karkottavana ja verijälkikoirana

Kessu on terveen ja vahvan itsetunnon omaava uros, joka toimii miellyttävästi käytännön metsällä. Rauhallinen ja helppo kotikoira. Tulee hyvin toimeen toisten koirien ja pienten lasten kanssa. 

Adal (Puistokujan Adalind)

syntynyt 4.7.2017

Lonkat AA
Kyynärät 00
Silmät Ok, kuvattu 10.9.2018

Geenitestit: EIC, DM, HNPK, CNM, SD2, OSD ja prcd-PRA kaikki puhtaat

LTE: 133, laukausvarma

perusterve koira, ei allergioita 

Adal on Janen (Brufinn Joyful Lady) pentu sen ensimmäisestä pentueesta ja sijoituksessa Tiina ja Janne Koskella Espoossa. Adal rakastaa kaikenlaisia tehtäviä ja sen kanssa onkin harrastettu mm. agilitya, noseworkia, vesipelastusta. Hyvin aktiivinen, ketterä, vahva ja ihmisrakas koira. Adal oppii nopeasti koulutettavat asiat, on erittäin sosiaalinen, lempeä, leikkisä ja aivan mahtava koko perheen koira. Tämä pentue on Adalin ensimmäinen pentue. Yllä mainittujen geenitestien perusteella Adalin pennut eivät tule sairastumaan testattuihin perinnöllisiin sairauksiin. 

Uusimmat kommentit

25.10 | 14:03

Hei Satu, Jimboa ja muita kennelin koiria voi tulla tapaamaan esimerkiksi Mustikkamaan koirapuistoon, jossa ulkoilemme usein. Lähetä vain sähköpostia kennelin osoitteeseen, niin voimme sopia ajan.

24.10 | 19:08

Hei . Saako teille koska tulla katsomaan koiria ! Ja mä haluaisin nähdä jimbon

12.06 | 19:47

Hei Leena, Janea on käytetty hypokoirana, joten sen riistaviettiä ei ole mitenkään vahvistettu. Jane ei juurikaan reagoi metsän eläimiin tai lintuihin, joita lenkeillä tulee vastaan.

11.06 | 14:32

Hei,Perheeseemme oltaisiin etsimässä ruskeaa labbikseksen urospentua. Olisimme kiinnostuneita tästä sinulle syntyvästä yhdistelmästä. Kysyisin onko tällä nartullasi riistaviettiä?

Jaa tämä sivu