E-pentue

Adalin (Puistokujan Adalind) ja Kassun (Niinlammen Casimir) pentue syntyi 17.8.2021.

Pentueesta neljä on narttuja ja kaksi uroksia. Kaikki ovat väriltään mustia. 

Pentueen sukutaulu

Puistokujan Esmeralda

Puistokujan Estelle

Puistokujan Elektra

Kassu (Niinlammen Casimir)

Niinlammen Casimir, s. 30.7.2016

metsästyslinjainen labradori

omistaja: Visa Aallosvirta

Lonkat, kyynärät - AA - 00

Silmät - ok (04/2021)

perusterve koira, ei allergioita

EIC ja CNM, PRA, SD2 terve vanhempiensa kautta, clear by parentage

Käytetään metsästyksessä

Taipumuskoe suoritettu

Nose work perus ja jatko. Hajutesti suoritettu, nyt jatketaan treenejä. Yhdet kisatkin käyty.

Agility alkeita

Kassu on omistajansa mukaan hyväluonteinen, sosiaalinen , vauhdikas, kova uimari ja lapsirakas.

Kassua voi seurata instassa #kassu_ja_kielo_labradors

Adal (Puistokujan Adalind)

Puistokujan Adalind, s. 4.7.2017

sekalinjainen labradori

Lonkat, kyynärät - AA - 00

Silmät - ok (04/2021)

Geenitestit: EIC, DM, HNPK, CNM, SD2, OSD ja prcd-PRA all clear

LTE: 133, laukausvarma

perusterve koira, ei allergioita

Adal on Janen pentu sen ensimmäisestä pentueesta ja sijoituksessa Tiina ja Janne Koskella Espoossa. Adal rakastaa kaikenlaisia tehtäviä ja sen kanssa onkin harrastettu mm. agilitya, noseworkia, vesipelastusta. Hyvin aktiivinen, ketterä, vahva ja ihmisrakas koira. Adal oppii nopeasti koulutettavat asiat, on erittäin sosiaalinen, lempeä, leikkisä ja aivan mahtava koko perheen koira. Adal sai ensimmäisen pentueensa maaliskuussa 2020. Adal hoiti pentueensa hyvin. Synnytys meni hyvin ja maitoa riitti pennuille. 

Adalia voi seurata instassa #puistokujan_adaljadolly

Smart dog -testin arvio Adalista: 

Adal on avoin ja ystävällinen koira, joka tutustuu rauhallisesti uuteen tilaan. Adal on mielenkiintoinen yhdistelmä vauhdikasta työskentelijää ja rauhallista odottajaa. Adal on koko testin ajan erittäin keskittynyt ja motivoitunut. Sillä on voimakas katsekontakti, jolla se kommunikoi testaajan kanssa. Adalia motivoivat niin makupalat kuin sitten tehtävät itsessäänkin. Adalilla on paljon vahvuuksia testissä.

Adal on hyvin impulsiivinen sylinteritestissä. Adal lukee erittäin hyvin ihmisen eleitä, mutta ei ole niillä johdettavissa harhaan (huijaus-osio). Parhaiten koira ymmärsi kädellä ja jalalla osoittamiset (molemmista 100% oikein) ja vaikein oli katseella näyttäminen. Adal ratkaisi tilaan liittyvän ongelman pienen miettimisen jälkeen – kuten myös loogisen päättelyn tehtävän, joka on testin vaikein. Adal on mahdottomassa tehtävässä enemmän itsenäinen ongelmanratkaisija, mutta se pyytää myös apua tehtävän ratkaisuun. Adal muistaa kaksi toistoa (neljästä) muistitehtävästä oikein, mikä on keskiarvoinen suoritus. Adal pystyy selkeästi matkimaan ihmisen toimintoa sosiaalisen oppimisen tehtävässä, ja koira oppii myös koneen käytön ja tyhjentää namikoneen.

Uusimmat kommentit

25.10 | 14:03

Hei Satu, Jimboa ja muita kennelin koiria voi tulla tapaamaan esimerkiksi Mustikkamaan koirapuistoon, jossa ulkoilemme usein. Lähetä vain sähköpostia kennelin osoitteeseen, niin voimme sopia ajan.

24.10 | 19:08

Hei . Saako teille koska tulla katsomaan koiria ! Ja mä haluaisin nähdä jimbon

12.06 | 19:47

Hei Leena, Janea on käytetty hypokoirana, joten sen riistaviettiä ei ole mitenkään vahvistettu. Jane ei juurikaan reagoi metsän eläimiin tai lintuihin, joita lenkeillä tulee vastaan.

11.06 | 14:32

Hei,Perheeseemme oltaisiin etsimässä ruskeaa labbikseksen urospentua. Olisimme kiinnostuneita tästä sinulle syntyvästä yhdistelmästä. Kysyisin onko tällä nartullasi riistaviettiä?

Jaa tämä sivu